Menu
Marinoituja oliiveja
Marcona-manteleita
Charcuterie
6
6
snacks
15
ALKURUOAT
Tartar, pippurimajoneesia, cocktailkurkkua, pikkelöityä hopeasipulia, parmesania, ruohosipulia
Sokerisuolattua lohta, sitruuna marinoitua fenkolia, rakuunaöljyä, fenkolinsiemen kreemiä
Sipulikeitto, gruyère, paahdettua leipää
Paahdettua punajuurta, vatkattua vuohenjuustoa, rapeaa kvinoaa, persilja-valkosipuliöljyä
17
18
11 / 16
16
PÄÄRUOAT
Myskikurpitsaa, mustaa riisiä, salviapistou, aioli
rapeaa kurpitsapralinea, riisikeksiä
Tartar, pippurimajoneesia, cocktailkurkkua,
pikkelöityä hopeasipulia, parmesania ja ruohosipulia,
ranskalaiset ja aioli
Päivän kalaa, kysy lisää tarjoilijalta
Karitsan entrecôte, paahdettua kaalia,
tryffelimajoneesia, pikkelöityä kyssäkaalia
ja rapeaa sipulia, punaviinikastike
Grillattu härän petite tender, valkosipuli-yrttivoi, punaviinikastike, ranskalaiset ja aioli
25
28
28
29
30
LISUKKEET
Ranskalaiset, aioli
Vihersalaattia, dijon vinegretteä
7
7
jälkiruoat
Mutakakku, vadelmasorbet, suklaa crumble
Sitrus-pavlova, mascarponemoussea,
tuoretta veriappelsiinia, veriappelsiini sorbet, marenkia
Hugel Vendage Tardive Gewurztraminer 4 cl/ 8cl
Vaniljajäätelöä ja lämmin kinuskikastike
Juustovalikoima, kauden hilloa
13
13
8
8 / 16
15