top of page

Menu

_P1A4186.jpg

Marinoituja oliiveja

 

Marcona-manteleita

​​

Charcuterie

6

6

snacks

15

ALKURUOAT


Tartar, gruyèrekreemiä, graavattua keltuaista, pikkelöityä shalottia, paahdettua saksanpähkinää

Kampasimpukkaa, tomaatti-hummerilientä, tomaattia, fenkolia​​

Sipulikeitto, gruyère, paahdettua leipää

Paistettua vuohenjuustoa, paahdettua punajuurta,

pinjansiemeniä, balsamicoa

17

18

 

14

16

LISUKKEET

Talon ranskalaiset, tryffeliaiolia

Valkosipuli-kermaperunaa

Vihreitä papuja, persiljaa, ruskistettua voita

​​

Vihersalaattia, dijon vinegretteä

7

7

7

7

PÄÄRUOAT

Gnoccheja, pesto rosso, pikkelöityä kurpitsaa, paahdettua kurpitsansiementä, 

Pinjansiemenrisotto, gorganzolakreemiä,

pikkelöityä päärynää

Päivän kalaa, kysy lisää tarjoilijalta

Ankanrintaa, palsternakkapyrettä, punaviinikastiketta

Härän ulkofileetä, bearnaisea, punaviinisuolaa

23

25

28

28

30

 

jälkiruoat

Mutakakku, vaniljajäätelöä, marinoitua vadelmaa, hasselpähkinää​

 

Pavlova; marenkia, karpalokreemiä,

kuivattua karpaloa, suolakinuskia

​​​

Hugel Vendage Tardive Gewurztraminer 4 cl

​​

Vaniljajäätelöä, suolakinuskia

​​

Juustovalikoima, kauden hilloa, siemennäkkileipää

13

8

6

13

15

bottom of page