Menu
Marinoituja oliiveja
Marcona-manteleita
Charcuterie
6
6
snacks
15
ALKURUOAT
Tartar, gruyèrekreemiä, graavattua keltuaista, pikkelöityä shalottia, paahdettua saksanpähkinää
Kampasimpukkaa, tomaatti-hummerilientä, tomaattia, fenkolia
Sipulikeitto, gruyère, paahdettua leipää
Paistettua vuohenjuustoa, paahdettua punajuurta,
pinjansiemeniä, balsamicoa
17
18
14
16
LISUKKEET
Talon ranskalaiset, tryffeliaiolia
Valkosipuli-kermaperunaa
Vihreitä papuja, persiljaa, ruskistettua voita
Vihersalaattia, dijon vinegretteä
7
7
7
7
PÄÄRUOAT
Gnoccheja, pesto rosso, pikkelöityä kurpitsaa, paahdettua kurpitsansiementä,
Pinjansiemenrisotto, gorganzolakreemiä,
pikkelöityä päärynää
Päivän kalaa, kysy lisää tarjoilijalta
Ankanrintaa, palsternakkapyrettä, punaviinikastiketta
Härän ulkofileetä, bearnaisea, punaviinisuolaa
23
25
28
28
30
jälkiruoat
Mutakakku, vaniljajäätelöä, marinoitua vadelmaa, hasselpähkinää
Pavlova; marenkia, karpalokreemiä,
kuivattua karpaloa, suolakinuskia
Hugel Vendage Tardive Gewurztraminer 4 cl
Vaniljajäätelöä, suolakinuskia
Juustovalikoima, kauden hilloa, siemennäkkileipää
13
8
6
13
15