Menu

snacks
Marinoituja oliiveja 6
Manteleita 6
Kolme ruokalajia 49
Viinit kolmelle ruokalajille 32
Välijuustot +8
ALKUun
Sashimilohta, purjovaahtoa ja savustettua mätiä 18
Joseph Mellot Pouilly-Fumé La Forge 2023 13,90 / 12cl
Härkätartar, keltuaista ja rapeaa Vadouvan-sipulia 18 / 28
Domaine Drouhin Cloudline 2022 13,40 / 12cl
Vihreää parsaa, Comté-juustoa ja karhunlaukkaöljyä 16
M. Chapoutier Saint-Péray Les Tanneurs 2021 12,90 / 12cl
Ranskalainen sipulikeitto 11/ 16
Joseph Drouhin Mâcon-Lugny Les Crays 2021 13,90 / 12cl
Gratinoidut etanat valkosipuli-yrtti voilla ja Roquefort-juustolla 16
Hugel Riesling Estate 2019 15,90 / 12cl
PÄÄlle
Päivän kalaa 28
Paistettua maissikananrintaa, kauden kasviksia ja Suprême-kastiketta 26
Joseph Drouhin Mâcon-Lugny Les Crays 2021 13,90 / 12cl
Härän Petit Tender béarnaise-kastikkeella 24
Château Montus 2017 15,40 / 12cl
Quartierin ratatouille ja rapeaksi paistettua polentaa 25
Château d'Estoublon Roseblood Rosé 2023 11,90 / 12cl
LISUKKEET
Ranskanperunoita ja paahdettua valkosipulimajoneesia 7
Vihersalaattia ja dijon vinegretteä 7
Paistetut neulapavut 7
jälkeen
Tuulihattu ‘Profiteroles au chocolat’ , vaniljajäätelöä ja lämmintä suklaakastiketta 13
M. Chapoutier Banyuls Bila-Haut 2021 10,50 / 8cl
Raperperi-mantelikakku ‘Dacquoise’ ja jugurttisherbettiä 13
Pieropan Le Colombare 2020 10,50 / 8cl
Juustolautanen 13
Churchills LBV Port 2018 10 / 8cl