top of page

Menu

_P1A4186.jpg

Marinoituja oliiveja

 

Marcona-manteleita

 

Anjovista, persiljaa, sitruunaa

 

Charcuterie

6

6

6

snacks

15

ALKURUOAT


Tartar, gruyèrekreemiä, graavattua keltuaista, pikkelöityä shalottia, paahdettua saksanpähkinää

Sinisimpukoita, valkoviinilientä, paahdettua leipää

Sipulikeitto, gruyère, paahdettua leipää

Paistettua vuohenjuustoa, viikunaa, pistaasia, balsamicoa

17

16

 

14

16

LISUKKEET

Talon ranskalaiset, tryffeliaiolia

 

Broccolinia, mantelia, ruskistettua voita

 

Vihersalaattia, dijon vinegretteä

7

7

7

PÄÄRUOAT

Kurpitsagnoccheja, pesto rosso, pikkelöityä kurpitsaa, paahdettua kurpitsansiementä, 

Kantarellilla täytettyä tortellinia, pikkelöityä kantarellia, salviavoita

​​​​

Päivän kalaa, beurre blanc, grillattua fenkolia

Ankanrintaa, palsternakkapyrettä, punaviinikastiketta

 

Härän ulkofileetä, bearnaisea, punaviinisuolaa

23

25

27

28

30

 

jälkiruoat

Maitosuklaa crème brûlée, marinoitua vadelmaa

Omenatartaletti, vaniljakreemiä, rommisiirappia

Choux au craquelin, puolukkakreemiä, suolakinuskia

Hugel Vendage Tardive Gewurztraminer 4 cl

Vaniljajäätelöä, suolakinuskia

Juustovalikoima, kauden hilloa, siemennäkkileipää

 

 

13

13

8

6

13

15

bottom of page