top of page

Menu

kurpitsa.jpg

snacks

Marinoituja oliiveja   6

 

Manteleita   6

​​

Kolme ruokalajia 49

Viinit kolmelle ruokalajille 32

Välijuustot +8

ALKUun

Sashimilohta, purjovaahtoa ja savustettua mätiä   18

Joseph Mellot Pouilly-Fumé La Forge 2023    13,90 / 12cl

Härkätartar, keltuaista ja rapeaa Vadouvan-sipulia   18 / 28

Domaine Drouhin Cloudline 2022   13,40 / 12cl

 

Vihreää parsaa, Comté-juustoa ja karhunlaukkaöljyä   16

M. Chapoutier Saint-Péray Les Tanneurs 2021   12,90 / 12cl

Ranskalainen sipulikeitto   11/ 16

Joseph Drouhin Mâcon-Lugny Les Crays 2021   13,90 / 12cl

Gratinoidut etanat valkosipuli-yrtti voilla ja Roquefort-juustolla   16

Hugel Riesling Estate 2019   15,90 / 12cl

PÄÄlle

Päivän kalaa    28

 

Paistettua maissikananrintaa, kauden kasviksia ja Suprême-kastiketta    26

Joseph Drouhin Mâcon-Lugny Les Crays 2021  13,90 / 12cl

 

Härän Petit Tender béarnaise-kastikkeella    24

Château Montus 2017  15,40 / 12cl

 

Quartierin ratatouille ja rapeaksi paistettua polentaa    25

Château d'Estoublon Roseblood Rosé 2023  11,90 / 12cl

LISUKKEET

Ranskanperunoita ja paahdettua valkosipulimajoneesia   7

​​​​

Vihersalaattia ja dijon vinegretteä   7

Paistetut neulapavut 7

jälkeen

Tuulihattu ‘Profiteroles au chocolat’ , vaniljajäätelöä ja lämmintä suklaakastiketta   13

M. Chapoutier Banyuls Bila-Haut 2021  10,50 / 8cl

 

Raperperi-mantelikakku ‘Dacquoise’ ja jugurttisherbettiä   13

Pieropan Le Colombare 2020  10,50 / 8cl

 

Juustolautanen    13

Churchills LBV Port 2018  10 / 8cl

Osoite

Korkeavuorenkatu 4

00150 Helsinki

Aukioloajat

Yhteystiedot

 

Tiistai: 17.00 - 23.00

Keskiviikko-Perjantai:

11.30 - 15.00

17.00 - 23.00

Lauantai: 16.00 - 23.00

Su-Ma: Suljettu

Keittiö sulkeutuu tuntia ennen sulkemisaikaa

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page